5 otázok, na ktoré jej môžeš zaklamať

Klamať sa samozrejme nemá. A už vôbec nie vlastnej manželke. No existujú otázky, na ktoré je lepšie nehovoriť úplnú pravdu – v záujme zachovania pokoja v rodine a zdravého sexuálneho života oboch jedincov spoločnej domácnosti jej na takéto otázky klamať môžeš. Čo môžeš, vlastne musíš! V článku nájdeš zoznam nebezpečných otázok + sadzobník odporúčaných trestov v prípade nesprávnej odpovede ;-).

5. Chutila ti večera?

Celý deň stojí pri hrncoch, vo voľných chvíľach trápi žehličku, zatiaľ čo jej pri nohách vrieskajú dve malé deti, po kúpeľni lieta práčka a pri dverách breše pes, lebo vonku stepuje poštárka… A k tomu ešte skúša uvariť nejakú novú (super zdravú) gebudzinu. Nuž, občas sa jej jednoducho pritrafí, že to chutí ako sójový rezeň zo staničného bufetu.

Správna odpoveď – nech už navarí čokoľvek:

Miláčik, bolo to výborné. Môžem si pridať?

Následky v prípade nesprávnej odpovede:

Tak si nabudúce var sám! Ja sa tu môžem roztrhať, no milostivý pán sa dôjde iba najesť a ešte bude hovoriť, že mu to nechutí! Lebo jemu chutí iba od jeho mamičky, to ja akože variť neviem, že!?

Niekoľko dní bez teplej večere + týždeň bez sexu.


Použitá fotografia: 8712982690 / Autor: Shélin Graziela / Licencia: CC BY-SA 2.0

1 Response

  1. oliver píše:

    Fakt rady co by mal poznat kazdy muz a i ked moja vari tak je to chutnea na vyzor sa ma ani nepita kedze ju furt zviknem chvalit… tim sa vyhybam zbytocnym komplikaciam

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.