39 tipov na vianočné darčeky

Zaľúbené novinky (newsletter, 8.12.2016)

Ahoj, ešte stále hľadáš ten správny vianočný darček pre svoju lásku? Či už máš rozpočet 10 alebo 100€, určite ti pomôžeme! Na stránke Zalubene.sk nájdeš 3 x 13 rôznych tipov na darčeky – pre neho, pre ňu a aj tipy na spoločné darčeky pre vás oboch.

Darčeky pre ňu

Možno ju poteší kniha či darčeková sada kozmetiky. V našich tipoch na darčeky však nájdeš aj niečo lepšie! 13 tipov na darčeky pre priateľku / manželku.

Darčeky pre neho

Pena na holenie, žiletky a k tomu ponožky asi nie sú to pravé darčekové… Hľadáš niečo lepšie? Tak čítaj ďalej 13 tipov na darčeky pre priateľa / manžela!

Darčeky pre oboch

Najkrajší darček, ktorý si môžete navzájom dať, je úprimná láska. Ak si však chcete darovať aj niečo materiálne, máme pre vás 13 tipov na zaľúbené darčeky pre páry.

Na záver jedna malá prosba: Napíš nám, o čom by si chcel/a na stránke Zalubene.sk čítať. Viac zaľúbených príbehov? Tipy na spoločne strávený čas? Niečo romantické, či eroticky šteklivé? (kontaktný formulár) Tvoju odpoveď budú čítať skutoční ľudia, nie nejaký zaľúbený robot, to nám ver!


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.