Ako ste sa hrali Loveee v roku 2019

Aj keď Loveee uzrela svetlo sveta iba v roku 2019, presnejšie dva dni pred Valentínom (12.2.2019), nejakú tú históriu už má za sebou – a to v podobe svojej predchodkyne – hry Sexy úlohy. Práve začiatkom roku 2019 našli Zaľúbené stránky svoju spriaznenú dušu – zvedavú, srdcom i mysľou otvorenú a čo je hlavné v oblasti sexu skúsenú Simonu, inak aj skvelú koučku v oblasti partnerských vzťahov a intimity. A tak vznikol náš spoločný projekt – hra Loveee, tentokrát už na vlastnej internetovej doméne (https://loveee.app/) a tiež s prekladom do angličtiny.

Simona vniesla do Loveee úplne nový pohľad – verí, že všetci môžeme mať kvalitný sexuálny život, bez predsudkov, či obáv z nepochopenia alebo zo zlyhania. A aj keď môže byť sex občas divoký, drsný, neviazaný, výstredný či dokonca zvrátený, stále to môže byť zároveň aj sex plný pochopenia, lásky a vzájomnej intimity.

A tak sme sa spoločne pustili do práce a „prekopali“ veľkú časť úloh. Niektorých sme sa dokonca museli aj vzdať, aby uvoľnili miesto pre úlohy nové, ktoré pre vás vymyslela Simona. Nad inými sme sa zase dobre virtuálne pohádali a vymenili si o nich kopec komentárov v zdieľaných súboroch… 😉 No výsledok nášho spoločného snaženia nás (a veríme, že aj vás) veľmi teší.

Loveee má v súčasnosti viac ako 700 atraktívnych a pikantných úloh a na ďalších pracujeme. Jasné, na internete sú aj iné hry a niektoré sa chvália aj väčšími počtami. Naše úlohy však starostlivo vyberáme. Snažíme sa, aby neboli jednostranné, zaujaté, aby nezvýhodňovali alebo naopak neponižovali niektorého z hráčov, aby neboli nechutné, nevkusné, vulgárne, či zahanbujúce. Naopak chceme, aby vám prinášali zábavu, radosť a v neposlednom rade aj skvelý sex.

V roku 2019 ste sa hrali Loveee spolu 22855 krát!

(čo je zhodou okolností skoro presne dvojnásobok počtu hier roku 2018)

V celkovom poradí najúspešnejších dní roku 2019 samozrejme vyhráva deň pred sv. Valentínom – 13.12.2019. Paradoxne však ale iba vďaka anglicky hovoriacim hráčom, ktorí tento deň spravili naozaj rekordný počet hier. Z pohľadu úspešnosti slovenskej verzie hry totiž jednoznačne vedú dni od Vianoc do Silvestra: medzi 27. až 31.12.2019.

Funny fakt – naši bratia česi tiež prekvapili. Najúspešnejším dňom v ČR rovnako nebol Valentín, ale 28. október – najvýznamnejší štátny sviatok Českej republiky = výročie vzniku Československa. Žeby nám tým chceli niečo naznačiť? 🙂 Október skončil dokonca na prvom mieste zo všetkých mesiacov roku. Čo sa týka dní v týždni, tam pochopiteľne vedie víkend (sobota a nedeľa), no na počudovanie rozdiely nie sú až také markantné, akoby ste na prvý pohľad čakali. Čo je teda pozitívne, lebo sex máte zjavne v obľube nielen cez voľné dni!

V obľube máte tiež rozšírenia (voliteľné možnosti) Loveee v podobe úloh z oblastí bdsm (zväzovanie, disciplína, dominancia / submisivita), orálneho sexu a análneho sexu. Iba 1% hier Loveee hráte bez niektorej z týchto možností. Orálny sex baví 96% hráčov, bdsm praktiky chce vyskúšať 90% a análnym sexom nepohrdne až 40% z vás. Celkovo hráte až 36% hier so všetkými rozšíreniami naraz.

Čo nás naozaj veľmi teší, je priemerná dĺžka hry v slovenčine – skoro 52 minút! Ak predpokladáme, že Loveee používate najmä ako predohru pred samotným milovaním a ideálna predohra by mala trvať minimálne (pre niektoré ženy vytúžených) 20 minút, dosahovaných viac ako 50 minút je skvelý čas! Celkový priemer nám však kazia hráči Loveee in English, ktorí ju zvládajú priemerne iba za 19 minút. Tak to sa majú od nás slovákov (a čechov) ešte čo veľa učiť, nemyslíte? 😉

My vám aj do roku 2020 želáme veľa lásky, intímnych chvíľ strávených s partnerom a najmä veeeľa, VEEEĽA naozaj kvalitného sexu! A veríme, že práve k tomu poslednému vám pomôže aj Loveee!

Stiahnite si originálnu Loveee infografiku za rok 2019 vo väčšom rozlíšení, ktorú môžete poslať ďalej svojim milencom, priateľom, či známym. (K dispozícii je tiež infografika Loveee v angličtine.)

Infografika - štatistika hry Loveee za rok 2019.
Infografika – štatistika hry Loveee za rok 2019.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.