Láska cez internet?

Možností na zoznámenie je v dnešnom uponáhľanom svete pomerne dosť. A tak aj popri množstve povinností a hektickom spôsobe života existuje spôsob, vďaka ktorému je možné nájsť budúceho manžela či matku svojich detí- cez internet. Naviac, dnešná doba smartfónov prináša podstatné uľahčenie v podobe aplikácií, ktoré si jednoducho stiahnete do inteligentného telefónu.

Chatovať na úvod a neskôr zažiť niečo skutočné, to je motto internetových zoznamiek.

Určite vo svojom okolí poznáte pár(y), ktorým ku zoznámeniu pomohli práve sociálne siete alebo online zoznamky. Prirodzene, osobný kontakt je stále prvoradý, ale možno mu trošku „pomôcť“ práve na webe. Sme presvedčení, že základy bezpečnej komunikácie cez web poznáte a úskalia „kyber zoznamovania“ sú vám dôverne známe a tak sa pozrieme na aplikácie, ktoré zmenili svet- minimálne ten virtuálny…

Tinder

Azda najobľúbenejšou a podľa magazínu Forbes aj najzvodnejšou aplikáciou na svete je Tinder. Hoci sa niekomu môže zdať táto appka trošku povrchná (lebo vzhľad rozhoduje), prvenstvo v tejto oblasti jej rozhodne nemožno uprieť- 45 miliónov užívateľov a viac ako 10 miliónov spojení za deň hovorí za všetko. Na základe geolokácie vyhľadáva ľudí vo vzdialenosti až 150 km (samozrejme je lepšie zvoliť menšiu vzdialenosť).

Princíp: Stačia na to dve tlačíidlá (alebo „listovanie“ na displeji doprava= lajk; či doľava= odmietnutie). Vzájomné sympatie ukážu zhodu a stade je už len krôčik k schôdzke. Avšak, Tinder nie je len o randení. Slúži aj na rozširovanie sociálnych skupín, stretávanie miestnych ľudí počas zahraničných ciest a dáva možnosť nadviazať kontakt tým, ktorí by sa inak nikdy nestretli.

Novinka: „Tinder Boost“ – Top profil na 30 minút umožní získať viac zhôd.

Dostupnosť: Android a iPhone

Partner na úrovni

Buďte nároční a neuspokojte sa s priemerom! To je heslo zoznamky Partner na úrovni. Pokiaľ hľadáte skutočne seriózne zoznámenie, ste na tej správnej adrese. Ochrana súkromia, bezpečnosť a diskrétnosť sú na prvom mieste. Pretože aj slobodní, vzdelaní ľudia hľadajú dlhodobý seriózny vzťah.

Princíp: Hneď v úvode si urobíte test osobnosti, vyplníte profil a nastavíte si kritériá hľadania. Vďaka unikátnej metóde porovnávania profilov osobnosti sú užívateľom pri hľadaní partnera či partnerky navrhovaní len tí, ktorí sa k sebe (na základe vopred zadaných informácií) naozaj hodia. Neaktívni užívatelia sú automaticky selektovaní a tak sa nestane, že strávite čas v kontakte s niekým, kto práve nehľadá to čo vy.

VIP členstvo: Ak chcete svoj účet využívať naplno, aktivujte si VIP členstvo, v ktorom sú dostupné bonusové služby (prezeranie všetkých fotografií, kontrola návštevnosti profilu, či neobmedzené posielanie SMS správ). VIP konto je možné aktivovať na obdobie 7 dní, 1/3/6 mesiacov, kedy sú jednotlivé cenové balíčky zvýhodnené.

Dostupnosť: Android a iPhone

Badooo

Ďalšia zoznamovacia aplikácia, vďaka ktorej môžete nájsť potenciálneho priateľa kdekoľvek- na káve, vo fitku či na párty. Vďaka Badoo budete mať dokonalý prehľad o tom, kto sa práve nachádza vo vašej blízkosti.

Princíp: Po vytvorení profilu (súčasťou registrácie je pridanie aktuálnej fotografie a zopár informácií o sebe) sa budete môcť zapojiť do hry „osudové stretnutia“, ktorá je vlastne jadrom  Badoo. Jednoducho hlasujete „Áno“ alebo „Nie“ za ostatných používateľov a ak sa s niekým zhodnete, bude vytvorená vzájomná sympatia a budete si môcť začať písať. Vďaka sekcii „ľudia v okolí“ si zase môžete prechádzať profily ľudí z vášho mesta alebo kraja.

Bonus: Badoo je síce zdarma, avšak máte možnosť využívať prémiové služby (kredity, nadprirodzené schopnosti a služba VIP).

Dostupnosť: AndroidiPhone aj Windows

Pokec

Vedeli ste, že „stará“ dobrá klasika Pokec je dostupná aj vo forme aplikácie na smartfón? S viac ako 340.000 ľuďmi denne, 6.000 vymenenými správami a niekoľkými desiatkami tisíc diskutujúcimi ľuďmi je Pokec oprávnene mestom, kde to žije – zoznámenie, spoločné záujmy, rande, či len „pokec“, toto a omnoho viac.

Princíp: Po stiahnutí sa stačí registrovať a zabáva môže začať! Veselo komunikujte a vstupujte do tunajších Miestností, prejavte svoje sympatie a hlasujte v kategórii Stretko. Aplikácia je uspôsobená pre čo najjednoduchšiu komunikáciu (filter, notifikácia o RP).

Dostupnosť: Android a iPhone

Blindr

Ak už máte dosť klasických zoznamovacích aplikácií, vyskúšajte niečo nové! Ide o celkom nový typ sociálnej siete a zoznamky s princípom spoznávania sa na slepo. Užívatelia Blindr totiž spolu komunikujú prostredníctvom chatu, ktorý im umožňuje lepšie sa spoznať.

Princíp: Aplikácia je založená na podobnom princípe ako klasické zoznamky, chatovaní. Avšak s jedným zásadným rozdielom- užívatelia spolu komunikujú bez toho, aby poznali svoje tváre. Identita užívateľov je totiž uta­je­ná až do mo­men­tu, kým sa ju sa­mi ne­roz­hod­nú uká­zať.

Dostupnosť: Android


Použitá fotografia: mobile-phone-smartphone-hand-heart / Autor: geralt / Licencia: CC0

1 Response

  1. 03.01.2017

    […] … aké appky odporúčame? […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.