Robte to ako Sajfa a Verča!

Zaľúbené novinky (newsletter, 17.1.2016)

Sajfa je „starý“ romantik, však mu to kuká z očí :-). Čo všetko robí pre svoju manželku a aké zaľúbené odkazy jej píše? Kukni sem: Robte to ako Sajfa a Verča

A teraz vážne: máme tu jednu radu určenú výhradne pre mužov. Je nám jasné, že si ju prečítajú aj ženy, s tým sa už musíme nejako zmieriť – lebo baby sú potvory zvedavé :-). A o čom bude? Nuž o tom, ako byť lepší a pozornejší manžel či partner. A tiež o tom, že muži pre svoje ženy urobia všetko, čo im na očiach vidia, len musia okolo toho robiť taký menší cirkus… 🙂

Sajfa a Verča

Nechávate si so svojou drahou polovičkou romantické odkazy? Možno by ste mali, robí to aj Sajfa pre svoju manželku!

Nehovor jej NIE!

Prestanete sa hádať o hlúpostiach! Správny muž svojej žene vždy pomôže. Je to jeho partnerská úloha a životná misia.

Muži nevedia čítať…

Ženy povedia asi 20-tisíc slov za deň. Je to o 13-tisíc viac ako muži! Táto veta dokonale vystihuje zásadný rozdiel v spôsobe komunikácie mužov a žien.

Zaľúbené príbehy

Na stránku nám pribudli aj nové zaľúbené poviedky – aj na vašu obľúbenú (t.j. pikantnú) tému „50 odtieňov červenej knižnice“. Čo na ne hovoríš?

PS: Už ste boli tento rok na rande? Že vy už nerandíte, lebo ste dlho spolu? No to je ale chyba, veľká chyba… Randiť treba predsa stále! Napíš nám niečo o vašom prvom rande v roku 2017 – stačí vyplniť kontaktný formulár. Kde ste boli, čo ste tam robili, ako to dopadlo… Zaujíma nás to!

S láskou
Zaľubene.sk


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.