Škandalózny tanec na ľade, ktorý vyhral olympiádu

Ich mená sú Tessa Virtue a Scott Moir a po ZOH 2018 v meste, ktorého meno sa nevyslovuje (lebo nikto nevie ako sa ten PJONGČANG správne píše), si ich ľudia zapamätajú nielen ako jeden z najúspešnejších krasokorčuliarskych párov. Tanec na ľade, ktorý predviedli v rámci krátkeho programu zmiešaných tanečných párov, sa zapíše do histórie aj ako „príliš odvážny“, no napriek tomu víťazný. (Viď video čas 2:28.)

V rámci vystúpenia na motívy Moulin Rouge, si Tessa vysadla zpredu na plecia svojmu tanečnému partnerovi a predviedli tak spolu na pol sekundy niečo, čo významne pripomínalo orálny sex. Okamih, ktorý bol ocenený búrlivým potleskom divákov, no zožal aj vlnu kritiky najmä v ich rodnej Kanade za vulgárnosť.

Nakoniec to ale pre nich celé vypálilo úplne skvele. Porota ocenila ich vystúpenie hodnotením 83,67 bodu, ktoré im prinieslo (ďalšie) olympijské zlato. A opäť sa bude nejakú dobu špekulovať, či Tessa a Scott tvoria pár aj v súkromí, čo teda obaja svorne popierajú. Síce na ľade sú spolu už 20 (!) rokov, ale ako obaja hovoria, keď sa zoznámili, boli spolu na rande, no nejak to nevyšlo. On mal vtedy 9 a ona 7 rokov. 🙂


Použitá fotografia: Tessa Virtue and Scott Moir's Moulin Rouge at PyeongChang 2018 | Music Mondays

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.