Valentínsky darček pre vás oboch!

Zaľúbené novinky (newsletter, 14.2.2017)

Na trhu je kopec „spoločenských“ hier určených pre páry. Väčšinou sa jedná o hry šteklivé až erotické, ktorých cieľom je navodiť náladu a atmosféru na vzájomné zbližovanie sa, či rovno na sex. A tiež zabaviť, prípadne poskytnúť nápady na skúšanie nových vecí v spálni.

Ako to už býva, niektoré hry sú vydarenejšie, iné už o trochu menej. A tak sme začali rozmýšľať: Nedala by sa takáto hra spraviť aj lepšie? Napríklad on-line na našej stránke? Aj keď nám bolo od začiatku jasné, že čo sa páči jednému, nemusí sa druhému a vytvoriť úplne dokonalú hru bude skoro nemožné, aspoň sme sa o to pokúsili :-).

Takže tu je ten sľúbený Valentínsky darček pre vás oboch na dnešný večer vo dvojici: Dovoľte, aby sme vám predstavili našu novú, romantickú a ak chcete aj erotickú hru od Zalubene.sk

Najlepšia spoločenská hra pre dospelých

Sexy úlohy Loveee je eroticky ladená hra pre dvoch hráčov – muža a ženu, ktorí chcú oživiť svoj sexuálny život. Hra funguje na princípe náhodného výberu rôznych aktivít, ktoré musia partneri na striedačku plniť. Sexy úlohy Loveee je určená iba pre osoby staršie ako 18 rokov! Vykonávané aktivity (úlohy) prispôsobte okolnostiam, vašim schopnostiam a želaniam vášho partnera / partnerky.

Krásneho zaľúbeného Valentína praje
Zalubene.sk


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.