Vianoce plné lásky

Zaľúbené novinky (newsletter, 19.12.2016)

Boli to ich prvé spoločné Vianoce. A obaja veľmi chceli, aby boli „dokonalé“. Stromček, darčeky, výzdoba, jedlo, koláče, ešte aj oblečenie na štedrú večeru muselo byť zladené s farbou prestierania. No čím viac sa snažili o dokonalosť, čím viac piplali každú drobnosť, tým viac im to šlo na mozog a tým horšie im to aj spolu fungovalo. Únava, stres, starosti, hádky, plač…

Čo skutočne potrebujete, aby ste mali Vianoce plné lásky? Sú to červené servítky na stole, nádherne ozdobený stromček a drahé darčeky pod ním? Parfém, hodinky, či herná konzola potešia, ale čo má omnoho väčšiu cenu je spoločne strávený čas. Nezakladajte si na hlúpostiach. Vianoce prídu, aj keď nebudete mať povysávané za skriňou. Ale láska, tá sa u vás nezjaví sama od seba. Lásku musíš najprv darovať, aby sa k tebe mohla vrátiť späť!

Láska pod stromček

Chceli by ste spoznať svoju lásku práve pod vianočným stromčekom? Prečítajte si najnovší zaľúbený príbeh od niekoho, komu sa to podarilo!

50 odtieňov temnoty

Prežije ich láska ďalšiu skúšku? Nový film 50 odtieňov temnoty sa veeeľmi pomaly blíži do kín, premiéra bude 10.2.2017. Zatiaľ si ale kukni upútavky!

Šťastné a zamilované Vianoce!


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.