Vykašlite sa na Valentína!

Zaľúbené novinky (newsletter, 30.1.2017)

Často okolo seba počúvam také tie silné reči, že Valentín je len komerčný bullshit dovezený zo západu, ktorý by bolo treba najlepšie zrušiť. Jasné, ak za ním vidíte len povinnosť niekomu niečo kúpiť, spokojne sa na neho vykašlite! Kytica červených ruží, čokoláda, plyšák, či sexy spodné prádlo, avšak kúpené a darované len z povinnosti, sú naozaj k ničomu…

Zamerajte sa na pravú podstatu tohto sviatku zaľúbených: Potešiť niekoho blízkeho. Prejaviť náklonnosť. Povedať mu konečne, že ho miluješ. Prvýkrát ju pobozkať. Alebo mu povedať 999-krát, že ho miluješ a 1001-krát ju nežne pobozkať na líce. A naozaj si nemusíš robiť starosti s darčekmi. Stačí nejaká maličkosť. Pretože najväčším darčekom je aj tak spoločný čas, ktorý strávite spolu, vo svojej blízkosti.

Valentínsky nákupný radca:

Valentínske trenírky

Valentínske trenírky pre neho aj pre ňu sú neskutočne sexi! Zlaďte sa obaja do rovnakého vzoru. Páčia sa ti červené srdiečka, ružové bodky, alebo modré hviezdičky? Pre baby na spanie, pre chalanov aj na bežné nosenie…

Spoločenské hry do spálne

Spálňa nie je iba na spanie, ale aj na hranie! Hľadáte zábavu na večer vo dvojici a máte radi spoločenské hry? Pozrite si kompletný zoznam (štelivých) hier pre páry.

Valentínska romatinka:

Kalendár na 14 dní pred Valentínom

Februárové kalendárium, alebo ako romanticky stráviť čas do Valentína trošku inak? Na každý deň jedna spoločná aktivita.

Januárový výber zaľúbených filmov

Romantické filmy vás počas studeného zimného večera vtiahnu do sveta fantázie a rozprávok pre dospelých.

S láskou
Zalubene.sk


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.