Zamilovaný rok 2017 všetkým!

Zaľúbené novinky (newsletter, 19.12.2016)

Na začiatku roku si veľa z nás dáva rôzne predsavzatia – najmä tie spojené so zhadzovaním prebytočnej slaniny z brucha a zadku, zlepšením kondičky potrebnej pri behu na autobus a celkovo zdravším životným štýlom. Obchody núkajú nezmyselné pomôcky na cvičenie, predaj permanentiek vo fitkách láme rekordy, lekárne nestíhajú dopĺňať zásoby náplastí proti fajčeniu… Koľkí z vás si však dali predsavzatie, že chcú zlepšiť svoje manželstvo, či partnerský vzťah?

Láska dvoch ľudí nevydrží sama od seba večne. Je to smutné, ale je to tak. Ak ju nebudete neustále rozvíjať a investovať do nej čas, energiu a občas aj trochu peňazí, pominie ako lanský sneh:

  • Tak ako vaše telo potrebuje pravidelný pohyb, aj vaša láska potrebuje pravidelne prevetrať na spoločnom rande.
  • Tak ako vaše telo potrebuje posilňovanie vo fitku, aj vaša láska potrebuje posilňovať cez intímne rozhovory a drobnosti, ktoré zdieľate so svojím partnerom(-kou).
  • A tak ako vaše telo potrebuje po cvičení dostatok zdravej výživy, aj vaša láska potrebuje dostatok zábavy – pri spoločnej hre vo dvojici, alebo a čo si budeme klamať, aj pri sexe.

Želáme ti preto, aby ste spoločne so svojím partnerom(-kou) v roku 2017, okrem vašej fyzičky, čo najviac posilnili aj vaše manželstvo, či partnerský a ľúbostný život. A vedz, že práve s tým ti radi pomôžeme!

Viac času spolu?

Štart do nového roka je často spájaný s novým začiatkom. Čo tak zaradiť medzi tohtoročné ciele aj niečo, čo osvieži váš vzťah?

Témy na rozhovor

Aspoň raz do mesiaca strávte spoločný večer pri úprimnom rozhovore: zapáľte sviečku, uvarte čaj a pustite sa do pripravených otázok.

S lásku a prianím zamilovaného roku 2017
Zalubene.sk

Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.