Mužské veľkosti

Mužská spodná bielizeň (slipy a boxerky) by sa mali predávať nielen podľa bežnej konfekčnej veľkosti, ale aj podľa veľkosti priestoru pre mužské prirodzenie. Rovnako ako ženské podprsenky majú rôzne písmená podľa objemu „predností“ svojich nositeliek. Čo myslíte?

Nikde nie je predsa napísané, že ten, kto má malý zadok, má aj malý penis a ten kto má zadok tučný, musí mať aj penis obrovský. Niektorý muž má penis natlačený do boxeriek až po vrch, inému tam naopak pláva :-). Určite by bolo rozumnejšie, ak by mali každé slipy udanú nielen celkovú veľkosť, ale aj veľkosť košíka pre mužské prirodzenie.

Ktorý muž by si však dobrovoľne kúpil spodné prádlo označené ako „small“? Kým na ženách je veľkosť poprsia zrejmá na prvý pohľad a tak si kupujú podprsenky aké im najlepšie sedia, u mužov to na prvý pohľad až tak jasné nie je. Slipy pre veľkosť penisu „extra large“ by sa teda vypredali ako prvé, tie stredné by si hádam tiež niekto kúpil, no veľkosť „mini“ by na dračku určite nešla. Veď viete, akí sme my muži hákliví na túto tému :-).

Na druhej strane, aj prezervatívy sa okrem hrúbky, tvaru a chuti rozlišujú podľa veľkosti. To by ma však zaujímalo, či niekto kupuje aj tie najmenšie… Veď ktorá predavačka nezdvihne oči od pokladne, keď jej prechádza pod rukou krabička XXL?


Použitá fotografia: Day 258/365 / Autor: SuperFantastic / Licencia: CC BY 2.0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.