Category: Newsletter

Archív Zaľúbených noviniek, ktoré posielame prihláseným záujemcom na ich e-mail adresy. Chceš dostávať aj ty občasné infošky z našej stránky? Prihlás sa na odber.

Ako byť romantik (nielen na Valentína)

„Existuje láska po sv. Valentínovi?“ pýtajú sa mnohé devy. My veríme, že áno! „To jej mám kupovať čokoládové srdce, plyšáka a ružu každý týždeň?“ hrozia sa teraz chalani. 🙂 Veruže nie! Byť romantický, nezabúdať na svoju milú a prejavovať jej lásku sa dá aj iným spôsobom ako nakupovaním čačiek. Čítajte a dozviete sa ako na to.

Nezabudnite sa dnes pobozkať!

Viete, že 1. máj je taký náš slovenský sviatok zaľúbených? Už od nepamäti je bozku pod rozkvitnutou čerešňou práve v tento deň pripisovaná magická moc. Každá žena i dievča má byť na 1. mája pobozkané, aby bola celý rok milovaná, rozkvitala do krásy a neostala na ocot.

Vykašlite sa na Valentína!

Často okolo seba počúvam také tie silné reči, že Valentín je len komerčný bullshit dovezený zo západu, ktorý by bolo treba najlepšie zrušiť. Jasné, ak za ním vidíte len povinnosť niekomu niečo kúpiť, spokojne sa na neho vykašlite!

Robte to ako Sajfa a Verča!

Sajfa je „starý“ romantik, však mu to kuká z očí :-). Čo všetko robí pre svoju manželku a aké zaľúbené odkazy jej píše? Kukni sem: Robte to ako Sajfa a Verča. A teraz vážne: máme tu aj jednu radu určenú výhradne pre mužov.

Zamilovaný rok 2017 všetkým!

Na začiatku roku si veľa z nás dáva rôzne predsavzatia – najmä tie spojené so zhadzovaním prebytočnej slaniny z brucha a zadku, zlepšením kondičky potrebnej pri behu na autobus a celkovo zdravším životným štýlom.

Vianoce plné lásky

Boli to ich prvé spoločné Vianoce. A obaja veľmi chceli, aby boli „dokonalé“. Stromček, darčeky, výzdoba, jedlo, koláče, ešte aj oblečenie na štedrú večeru muselo byť zladené s farbou prestierania.