Rande v čajovni a iné

Zaľúbené novinky (newsletter, 3.10.2014)

Ahoj, jeseň už pomaly ale isto klope na dvere, no veríme, že pravým zaľúbencom to vôbec nevadí. Rozmýšľaš ale, čo môžete spolu robiť aj keď nie je úplne ideálne počasie? V najnovšom zaľúbenom tipe nájdeš odpoveď nielen na túto otázku.

Rande v čajovni

Čajovňa, najlepšie miesto na rande – tvrdíme už dávno. Tiché prostredie, kde sa dá dobre porozprávať, vyskúšať nové chute a stráviť príjemné chvíle so svojou láskou. Čo však robiť, keď žiadna čajovňa nie je práve poruke? [klikni a prečítaj si celý článok]

Tip len pre čitateľov Zaľúbených noviniek

Pred cudzími ľuďmi sa nikdy nevyjadruj hanebne o svojom partnerovi či partnerke! Ochraňuj jeho (jej) česť a dobrú povesť vždy a všade, aj keď práve nie ste spolu. To, ako sa k sebe správate aj keď sa práve nevidíte, je prejavom úcty a vzájomnej lásky. A vaša láska môže byť len taká silná ako silnú ju držíte vo svojom srdci – a je jedno, či ťa tvoj partner/ka práve počúva alebo nie…

Dobrá knižka, ktorá poteší aj pošteklí

A keď už píšeme o tom jesennom počasí, máme tu aj tip na zahriatie vo dvojici :-).

350 tipov na najlepší sex

Stovky osvedčených sexuálnych tipov. Bláznivé nápady na radovánky v perinách. Polohy, v ktorých je ukojenie zaručené. Úprimná, praktická „príručka“ pre každú ženu, ktorá cíti potrebu obohatiť svoj sexuálny život. Všetko, čo musíte vedieť, aby váš sex stále iskril. Úžasné spôsoby, ako v okamihu rozdúchať plamene. Najlepšie cesty, ktorými zakaždým dôjdete k veľkému O.

Ďakujeme za pozornosť a už teraz sa na teba tešíme pri písaní ďalších Zaľúbených noviniek.

S láskou
Zalubene.sk


Použitá fotografia: animal-anthropomorphized-bird / Autor: GDJ / Licencia: CC0

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.